Меню
Количка

BARDAHL

Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-3259
BARDAHL  за почистване на дебитомери е професионален продукт, разработен за почистване и обезмасляване на всички видове дебитомери, електрически контакти, електроника с приложение в автомобили, мотоциклети,оборудване за водни спортове, селскостопански машини, мотокултиватори и др. Възст..
21.60лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1072
Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да повреди системите за високо налягане. Новият евро дизел е със съдържание под 0.05%, което увели..
22.05лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1216
BARDAHL ANTI – WEAR TRETMENT Long Life 6 в 1 съдържа специални компоненти базирани на фюлеринови молекули (третата стабилна форма на въглерода, след диаманта и графита), които покриват механичните части на двигателя с тънък, но изключително издръжлив на високо налягане, голямо триене и екстремна тем..
58.50лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1758
BARDAHL ATF CONDITIONER поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни системи, изискващи ATF масла. Съвместим с всякакъв тип Автоматични Скорос..
30.15лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1759
BARDAHL ATF FLUSH Почиства  автоматични Скоростни Кутии.  - Разтваря и премахва всички видове депозити като ги задържа в суспензия до източване на маслото.  - Предпазва от преждевременно износване.  Съвместим с всякакъв тип ATF масла...
16.20лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1755
Bardahl - Спиране на течове от хидравлична система e добавка за спиране на течове в хидравликата на кормилната уредба. Омекотява гарнитурите и семерингите, раздува ги до 70% и почиства браздите им. Спестява скъпо и често пъти неефективно рециклиране и влагане на скъпи резервни части. Продуктъ..
32.85лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: 1201
Bardahl - Добавка за масло против износване B1 - BAR-1201   Bardahl B1 съдържа уникалната, патентована, антифрикционна формула Polar Plus, предназначена да поддържа и удължи  експлоатационния живот на Вашият двигател.  Най-сериозните износвания при работа на един двигател са от н..
13.50лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-2305
Bardahl Cetane Booster е добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигатели.Не замърсява горивната система.По..
19.80лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-2357
Bardahl Diesel Antifriz BAR-2357 забавя кристализацията на парафина. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните качества на дизела при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици, катализаторни гърнета, както и с всички дизелови двигател..
17.10лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1200
 Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД.  Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значите..
42.75лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-5492
DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечебна формула за почистване на последна генерация дизелови инжекторни системи. Продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инже..
43.20лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1117
Bardahl-Почистване EGR клапана премахва отлагания от смоли, въглеродни депозити и нагари. Възстановява нормалната циркулация на въздушният поток към горивните камери. Осигурява оптимално изгаряне и повишава производителността на двигателя. Ограничава свръхконсумацията на гориво. Намалява загубите на..
21.60лв
Показва 1 до 12 от 150 (13 страници)