Меню
Количка

Хидравлика

Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1758
BARDAHL ATF CONDITIONER поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни системи, изискващи ATF масла. Съвместим с всякакъв тип Автоматични Скорос..
30.15лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1759
BARDAHL ATF FLUSH Почиства  автоматични Скоростни Кутии.  - Разтваря и премахва всички видове депозити като ги задържа в суспензия до източване на маслото.  - Предпазва от преждевременно износване.  Съвместим с всякакъв тип ATF масла...
16.20лв
Производител: BARDAHL Код на продукта: BAR-1755
Bardahl - Спиране на течове от хидравлична система e добавка за спиране на течове в хидравликата на кормилната уредба. Омекотява гарнитурите и семерингите, раздува ги до 70% и почиства браздите им. Спестява скъпо и често пъти неефективно рециклиране и влагане на скъпи резервни части. Продуктъ..
32.85лв
Производител: PRO-TEC Код на продукта: P9201
PRO-TEC NANO ENGINE PROTECT & SEAL е високо ефективен продукт, който образува защитен филм против триене и поддържа всички вътрешни повърхности на двигателя и неговите агрегати. Вследствие от това се намалява триенето по всички части, улеснява се притока на масло при студен старт. Уплътнен..
30.00лв
Производител: PRO-TEC Код на продукта: P2161
PRO-TEC POWER STEERING NANO PROTECT е нов високоефективен нано продукт. Продуктът създава високоефективен плъзгащ филм, който защитава всички вътрешни повърхности на серво управлението и диференциали от триене и износване.Тази високо ефективна формула намалява шумовете и осигурява оптимална ра..
13.00лв
Производител: PRO-TEC Код на продукта: P2041
PROTEC POWER STEERING CLEANER e високо ефективен продукт, който разтваря замърсяванията и смолите от цялата серво система.Специалните лубриканти съдържащи се в продукта смазват системата по време на цялото почистване...
9.00лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)